Geranie Top 3

Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Oetz

Midden in het centrum van het gezellige dorp Oetz, gelegen in het bekende Otztal, vind u dit sfeervolle appartement. Door de centrale ligging vind u diverse inkoopmogelijkheden, restaurants en terrasjes op loopafstand van uw appartement.
Vergeet u vooral niet even bij de beroemdste banketbakker van Tirol langs te gaan, op slechts 50 meter afstand van uw appartement.
De woonkamer is gezellig ingericht en voorzien van een comfortabele bank en een love-seat welke eveneens als comfortabel bed dienst kunnen doen. De slaapkamer biedt met een twee- en eenpersoonsbed ruimte aan drie personen. Vanaf het balkon heeft u een mooi uitzicht over het dorp en kunt u 's avonds van de na-zon en zonsondergang genieten.
Op 500m stappen van het appartement kan u met de berglift zo naar het wandel- en skigebied Hochoetz. De bekende skigebieden Kuhtai, Solden en de Pitztaler Gletscher zijn met het openbaar vervoer of met de wagen in de directe omgeving bereikbaar.
.
  • Prijs vanaf: 449,00 EURO
  • Sterren: 3-sterren Appartement
  • Aantal personen: 6 personen
%Geranie Top 3 -
Bovenstaande informatie, klassering en prijzen zijn is afkomstig van de website van chalet.nu. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van chalet.nu
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Meer Appartement Oetz

Bekijk het de pagina: Appartement Oetz. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Appartementhaus Sunnwies (OEZ110)

Appartementhaus Sunnwies (OEZ110)
vanaf 560,00 EURO meer info

Prantl

Prantl
vanaf 424,00 EURO meer info

Auer

Auer
vanaf 708,00 EURO meer info

Geranie Top 3

Geranie Top 3
vanaf 449,00 EURO meer info

Bichleregg

Bichleregg
vanaf 387,00 EURO meer info