appartement Obergurgl zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Appartement Obergurgl zoeken

Het vinden van een mooi, betaalbaar appartement in Obergurgl is lastig. Er is weliswaar een mooi aanbod aan appartementen in dit dorp, maar als je een appartement aan de piste wilt, of juist in het gezellige centrum van Obergurgl, dan is het goed zoeken naar een geschikte accomodatie. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. Via onderstaande tool kun je snel en overzichtelijk een goed appartement in Obergurgl vinden.

Vul je data en reisgezelschap in en bekijk de mogelijkheden en direct.

Booking.com

Appartementen in Obergurgl boeken via een reisorganisatie

Hieronder staat een overzicht van appartementen in Obergurgl. De zijn te boeken via Nederlandse reisorganisaties. Dit zijn de bekende Nederlandse organisaties als Arke, Vrij Uit en Belvilla.


Tips voor het zoeken van een leuk appartement Obergurgl

Kijk goed naar je groep en bepaal je wensen. Wil je echt naast de piste, of is een klein stukje wandelen ook prima. Soms is het prettig om gewoon in de buurt van de skibus te zitten, dat is vaak goedkoper. Kijk bijvoorbeeld in een van de omliggende dorpen.

Als je kinderen meeneemt, kijk dan of er ook goede voorzieningen zijn voor kinderen en baby's in het appartement. Denk hierbij aan een speelkamer, maar ook praktische zaken als een kinderbed of babybedje, magnetron, kinderstoel, etc. Controleer daarvoor wel goed het aantal slaapkamers dat men zegt te hebben. Niet iedereen vindt het even leuk om samen met zijn kinderen te slapen, of in de woonkamer op een slaapbank.

Een goedkoop appartement in Obergurgl kan ook duurkoop betekenen. Let daarom op eventueel verborgen kosten. Voorbeelden hiervan zijn: schoonmaakkosten, huur van handdoeken en lakens. Vaak is dit inbegrepen, maar niet altijd!

Veel plezier met uw zoektocht naar een leuk appartement in Obergurgl.