hotel Langenfeld zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Hotel Langenfeld

Het is ook vrij eenvoudig om een hotel in Langenfeld te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in ^Langenfeld..

Hotel Rita

Hotel in Langenfeld inclusief skipas
Rita is een viersterren hotel in Langenfeld op loopafstand van de wereldberoemde Aqua Dome. Dit prachtige zwembad / spa lokt bezoekers van over de hele wereld naar het bergdorp. Bezoekers van hotel Rita kunnen echter ook genieten van de rustigere spa in het hotel. De pistes van Solden en Oetzt zijn dankzij de gratis skibus binnen enkele minuten te bereiken.

In hotel Rita geniet je van traditionele Tiroolse luxe. De kaers zijn ruim ingericht met comfortabele bedden. iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. En 's avonds worden in het restaurant traditionele maatlijden geserveerd. Dit is genieten!
Hotel Langenfeld - Hotel Rita - Hotel in Langenfeld inclusief skipas
personen
vanaf 1099,00 EUR.

First Mountain Hotel Otztal

Traditioneel hotel in Langenfeld inclusief skipas
First Mountain hotel Otztal is een traditioneel h otel meet een typisch Tiroolse uitstraling. Het centrum van Langenfeld met de bekende thermen liggen op 10 minuten rijden. De skigebieden zijn vanuit het hotel te bereiken met de gratis skibus.

De kamers zijn gemoedelijk ingericht in typisch Tiroler stijl met veel hout. Het hotel beschikt over een eigen wellnessruimte waar je helemaal tot rust komt. In het restaurant kan je zowel voor je ontbijt als voor het diner terecht. De ligging is rustig met een waanzinnig uitzicht.

Je boekt deze accommodatie inclusief skipas.
Hotel Langenfeld - First Mountain Hotel Otztal - Traditioneel hotel in Langenfeld inclusief skipas
personen
vanaf 679,00 EUR.

FAQ hotel Langenfeld

Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Langenfeld.

Kan je ook een hotel in Langenfeld inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Langenfeld inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Langenfeld inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Langenfeld inclusief skipas.