Skiverhuur Obergurgl- snowboard en skiverhuur Obergurgl

Ski's huren in Obergurgl met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Obergurgl - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Obergurgl waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke kortingSkiverhuur Obergurgl - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Obergurgl. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Zoek een skiverhuur Obergurgl vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Dat is handig, het scheelt je een hoop wandelen en maakt je vakantie nog leuker.

Wat kost de skiverhuur Obergurgl

De prijzen varieren per aanbieder. Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen kost ongeveer 150 Euro voor een week (zondag tot vrijdag). Voor je kinderen kost een skiset ongeveer 105 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog extra korting. Bij sommige skischolen in Obergurgl krijgen kinderen tot ongeveer 6 jaar gratis skihuur. Je kunt hier naar vragen bij de skischool.

Hou er wel rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Obergurgl

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Obergurgl. In Obergurgl zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Obergurgl kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Lekker winkelen in de skiverhuur Obergurgl.

De winkel waar je ski's kunt huren in Obergurgl is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Obergurgl - tips

De medewerkers van de skiverhuur Obergurgl kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Obergurgl.

Ski's huren Obergurgl vanuit je luie stoel.

Als je ski's wilt gaan huren in Obergurgl, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Obergurgl bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Tips!

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.