De actuele sneeuwhoogte in Hochgurgl. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Hochgurgl. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Hochgurgl.

Sneeuwhoogte Hochgurgl

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Hochgurgl weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Hochgurgl. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Hochgurgl

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Hochgurgl en de historische sneeuwhoogte in Hochgurgl actuele en historische sneeuwhoogte Hochgurgl
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Hochgurgl op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Hochgurgl in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Hochgurgl van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Hochgurgl

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Hochgurgl

Verwachte sneeuwval in Hochgurgl

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.