De actuele sneeuwhoogte in Oetz. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Oetz. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Oetz.

Sneeuwhoogte Oetz

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Oetz weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Oetz. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Oetz

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Oetz en de historische sneeuwhoogte in Oetz actuele en historische sneeuwhoogte Oetz
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Oetz op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Oetz in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Oetz van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Oetz

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Oetz

Verwachte sneeuwval in Oetz

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.