Auer

Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Oetz

De vakantiewoning Auer is rustig gelegen aan het begin van het Otztal in de deelgemeente Habichen, ca. 2 km buiten Otz. U hebt de beschikking over de helft van het huis, op de eerste verdieping met een eigen ingang en veel privacy. Een gezellige woon-/eetkamer in Tiroolse stijl met veel hout nodigt uit tot ontspannen, u beschikt verder over een moderne keuken, in totaal vier slaapkamers en twee badkamers.
Het fantastische uitzicht om het omliggende berglandschap vraagt in de zomer om uitgestrekte wandelingen. In de winter ontmoeten de skiers elkaar in het skigebied Hochoetz met 27 km aan pistes, die ideaal zijn voor gezinnen en beginners. In het funpark bij de Bielefelder Hutte komen ook de snowboarder volledig aan hun trekken. Grenzenloos genieten op de pistes kan met behulp van de 'Super Ski Pass' die geldig is voor de skigebieden Hochoetz, Niederthal, Kuhtal en Solden. Met een en dezelfde skipas kunt u gebruikmaken van maar liefst 220 km aan pistes en 60 hypermoderne liften. De skibus stopt niet ver van het huis.

De vakantiewoning wordt in het voorjaar/de zomer van 2019 compleet gerenoveerd en opnieuw ingericht, daarom zijn de foto's momenteel slechts voorbeelden, maar de indeling is wel zoals beschreven. Als de renovatie klaar is, kunt u nieuwe foto's bekijken.
  • Prijs vanaf: 708,00 EURO
  • Sterren: 4-sterren Appartement
  • Aantal personen: 10 personen
%Auer -
Bovenstaande informatie, klassering en prijzen zijn is afkomstig van de website van chalet.nu. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van chalet.nu
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Meer Appartement Oetz

Bekijk het de pagina: Appartement Oetz. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Appartementhaus Sunnwies (OEZ110)

Appartementhaus Sunnwies (OEZ110)
vanaf 560,00 EURO meer info

Prantl

Prantl
vanaf 424,00 EURO meer info

Auer

Auer
vanaf 708,00 EURO meer info

Geranie Top 3

Geranie Top 3
vanaf 449,00 EURO meer info

Bichleregg

Bichleregg
vanaf 387,00 EURO meer info