Ski's guren in Hochgurgl met >fikse korting

Skiverhuur Hochgurgl - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Hochgurgl waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

Skihuur Hochgurgl

Er zijn meerdere aanbieders van skiverhuur Hochgurgl. In Hochgurgl zijn ze vlakbij de piste en midden in het dorp te vinden.

Skiverhuur Hochgurgl

Idealiter zoek je een skiverhuur Hochgurgl vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Hochgurgl aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Skiverhuur Hochgurgl? - kosten

Een setje ski's, skistokken en skischoenen kost ongeveer 150 Euro voor volwassenen je mag het materiaal daarvoor 6 skidagen gebruiken. Een week skihuur Hochgurgl voor kinderen kost zo'n 90 euro.

Een snowboard huren kost voor kinderen zo'n 80 euro en voor volwassen ongeveer 100 euro.

Ski's huren Hochgurgl - advies

De medewerkers van de skiverhuur Hochgurgl kunnen je prima adviseren over welke ski's, skistokken en skischoenen het beste bij jou passen.

Ski's huren Hochgurgl - tipsVergelijk overigens de skiverhuur Hochgurgl goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.

Informatie over het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Saalbach Hinterglemm. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in het skicircus.
Op zoek naar een appartement in Saalbach Hinterglemm Leogang? Bekijk ons overzicht van appartementen in Leogang.

Zoek een appartement in Saalbach Hinterglemm

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Saalbach Hinterglemm? Of zoek je juist een appartement in Leogang? Bekijk ons overzichten van appartementen.
Afbeelding: Hotels Saalbach, Hotels Hinterglemm en Hotels Leogang.

Hotels Saalbach Hinterglemm

Er is een ruim aanbod van hotels in Saalbach Hinterglemm. Via onze handige hoteloverzichten van Leogang en Saalbach Hinterglemm kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport.
hotel Saalbach Hinterglemm