Skiverhuur Hochgurgl|skihuur Hochgurgl - tips

Ski's huren in Hochgurgl met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Hochgurgl - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Hochgurgl waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting  • skiverhuur Hochgurgl - Scheiber Sport Hochgurglbahn Pill
    Scheiber Sport Hochgurglbahn Pill Hochgurglbahn Talstation / valley station meer informatie

Skiverhuur Hochgurgl - tips

Er zijn meerdere aanbieders van skiverhuur Hochgurgl. In Hochgurgl zijn ze vlakbij de piste en midden in het dorp te vinden.

Skiverhuur Hochgurgl

Idealiter zoek je een skiverhuur Hochgurgl vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Hochgurgl aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Skiverhuur Hochgurgl? - kosten

Een setje ski's, skistokken en skischoenen kost ongeveer 150 Euro voor volwassenen je mag het materiaal daarvoor 6 skidagen gebruiken. Een week skihuur Hochgurgl voor kinderen kost zo'n 90 euro.

Een snowboard huren kost voor kinderen zo'n 80 euro en voor volwassen ongeveer 100 euro.

Ski's huren Hochgurgl - advies

De medewerkers van de skiverhuur Hochgurgl kunnen je prima adviseren over welke ski's, skistokken en skischoenen het beste bij jou passen.

Ski's huren Hochgurgl - tipsVergelijk overigens de skiverhuur Hochgurgl goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.